Suhomontažni sistemi

Suhomontažni sistemi z izjemnimi toplotno izolacijskimi lastnostmi poskrbijo, da naš dom ni potraten. Naš dom je izraz osebnosti, zato je potrebno najboljše načrtovanje, kajti le-to je lahko samo dobro toliko, kot so dobri uporabljeni materiali.

Naša ekipa je zelo strokovna, zato poskrbimo, da se vaše gradbene želje uresničijo, saj naša ekipa vključno z najboljšimi materiali, zagotavlja suho, hitro in cenovno ugodno gradnjo od kleti do strehe.

Ne glede na starost objekta, ali gre za sanacijo, obnovo, novo gradnjo, izgradnjo podstrešja ali kleti, boste brez problemov ustvarili več udobja in zdravo bivalno okolje.

Suha gradnja pomeni ugodno razmerje med ceno in izdelkom, fleksibilnost pri načrtovanju, hitro gradnjo, maksimalno izkoriščenost prostora, zvočno in toplotno izolacijo, požarno zaščito in nič vlage med gradnjo.

Naše konstrukcije obsegajo različna področja, kot so stenske obloge, stropne obloge, spuščeni stropovi, tla, lesene terase, poleg tega pa znotraj teh področij obstaja veliko število najrazličnejših sistemov, ki so pogojeni z različnimi gradbeno fizikalnimi zahtevani, kot so požarna, zvočna in toplotna zaščita in akustika prostorov.

Prednosti

Suhomontažni sistemi predstavljajo moderen sistem izdelave notranjih prostorov, ki izpolnjujejo najvišje zahteve sodobnega bivalnega okolja, kot je možna tudi uporaba nadaljnih materialo s katerimi pridobimo še boljšo mikro klimo bivalnega prosta.

Izvedemo kompletne adaptacije, prenove, rekonstrukcije, sanacije stanovanj, mansard, stanovanjskih hiš in poslovnih prostorov.

Izdelamo tudi napušče. Z oblogo le-teh pa se izognete propadanju lesenih konstrukcij.

Po prejemu povpraševanja Vas z veseljem obiščemo, opravimo izmere, Vam svetujemo in pripravimo ugodno ponudbo.


>